Regler och villkor

1. Priser

Priserna på leksaksvarlden.se anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen kan variera mellan 25% och 6%, beroende på kategori.

Vi på leksaksvarlden.se reserverar oss rätten för eventuella prisförändringar utan tidigare förvarningar.


Vi reserverar oss för justeringar vid eventuella felpriser. Vi åtar oss rätten att avbryta/makulera/ändra en order erlagd av kund om den består av felvärde p.g.a prisfel.


2. Betalning

Du kan betala via betalkort, faktura, swish eller direktbetalning "via BG nr 231-5547". De olika betalsätten finns att välja mellan när man kommer till kassan.


3. Leveranstid & leveranssätt

  • Om en vara finns på vårt lager är leveranstiden 1-3 arbetsdagar; förutsatt att posten håller sina lovade leveranstider.
  • Om en vara är slut på vårt lager är du välkommen att maila oss för vidare information.
  • Alla paket skickas med PostNord (Föredetta Posten).
  • När en beställning är skickad får du mail eller sms med instruktioner om hur, var och när du kan hämta din försändelse.


4. Frakt

  • Vid beställningar till ett värde under 599 kr tillkommer en fraktavgift på 59 kr inklusive 25% moms.
  • Handlar du för 599 kr bjuder vi på fraktkostnaden.
  • Vid outlöst försändelse debiteras kunden en avgift på 250 kr.


5. Reklamationer & öppetköp

Du har möjlighet att ångra ditt köp och returnera dina varor inom 30 dagar från mottagandet. Du kan då använda retursedeln som medföljer din beställning. Returkostnaden står kunden för och räknas av vid återbetalning till kund efter returnerad/ångrad beställning.


Vid reklamation skall kunden anmäla fel till info@leksaksvarlden.se inom skälig tid. Med skälig tid menar vi inom 7 dagar efter utlöst försändelse.


6. Köpinformation

För att du ska kunna handla på leksaksvarlden.se ska du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet; bl.a. för att skicka erbjudanden till dig.


Som kund på leksaksvarlden.se omfattas du av Konsumentköp- och distansavtalslagen; som skyddar dig som konsument när du handlar på internet. Läs mer om detta på konsumentverket.se


Vi på leksaksvarlden.se förbehåller oss rätten för eventuell slutförsäljning av varor och för förändringar i sortimentet.


7. Prisgaranti

Hos oss kan du känna dig trygg med det du handlar. Skulle du mot förmodan hitta en identisk produkt billigare hos en annan svensk återförsäljare, inom 7 dagar från köpdatumet, kan du åberopa mellanskillanden på produkten.


8. Företagsinformation

Leksaksvärlden

By "Julias Toy Company"

Organisationsnummer: 969774-7203

Barkarbyvägen 65

177 44  Järfälla

Stockholm

0046 (0) 8 - 121 48 522 

info@leksaksvarlden.se

www.leksaksvarlden.se