Om oss

Jag vill här passa på att berätta vad Leksaksvärlden är för något och hur det hela startades. Vi är en 5-barns familj och som de flesta föräldrar vill vi ge våra barn det bästa i livet. Detta kan vara allt ifrån att välja förskola, skola, lekplats till nallar, leksaker och pedagogiska hjälpmedel så som böcker, pussel och spel. Det visade sig att skola, förskola och lekplatser var så mycket lättare att välja än dem sist nämnda.

Vilka leksaker? Är dom bra? Kommer mina barn att tycka om dom? Vilka nallar, pussel och böcker är bra? Och när man väl hittar sakerna utspritt på olika sidor så slår det en... Oj vad dyrt det är! Så jag började spåna.


VART HITTAR JAG ALLT TILL ETT BRA PRIS?

Svaret var: ingenstans!

Därför startade jag Leksaksvärlden.se en plats för föräldrar att hitta det bästa för sina barn till ett bra pris. Vare sig ni letar efter något till ettårsdagen eller skolstarten så ska ni ha råd och kunna unna ert barn det bästa utan att det ska svida i ekonomin.

På den här webbshoppen kan du hitta leksaker, accessoarer och andra barnprodukter från olika kända figurer och varumärken.

Mycket nöje.

/Sara S.


Leksaksvärlden.se

By "Julias Toy Company"

969774-7203

Barkarbyvägen 65

177 44 Järfälla

Stockholm

info@leksaksvarlden.se

www.leksaksvarlden.se